La nostra recerca

La nostra serà una recerca exhaustiva. Volem treballar sobre tots els angles possibles d’un problema amb molta presència a la nostra societat: el consum de drogues entres els joves i l’associat fracàs escolar.

És un tema sobre el qual podem obtenir moltíssima informació, però el nostre reportatge adquirirà el seu valor a partir dels testimonis dels seus protagonistes. No volem només oferir una visió que qualsevol pot trobar a internet, sinó traslladar a l’espectador les vivències i les experiències d’aquelles persones directament relacionades amb el conflicte en qüestió.

Aquest serà el punt de partida, peró tampoc no serà la part més important del reportatge. Tenim la intenció de no únicament mostrar una realitat, un contingut, sinó generar-lo. Arribar a unes conclusions, fer que els protagonistes no només mirin enrere, sinó bàsicament encarin un futur. Que ens expliquin quina és per ells la sortida a aquest problema social. Amb una mica de sort aconseguirem que l’espectador es formi una idea pròpia sobre la manera com encarar aquesta situació.

En definitiva, fer que el producte audiovisual no deixi indiferent a ningú. Que convidi a reflexionar, no només a sentir llàstima i a solidaritzar-se amb el pobre noi que té problemes amb les drogues i després treu males notes. És molt més profund i aquí és on volem arribar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: